+31 (0)6 12 64 29 01 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Links

New Rootz is een sociale onderneming, talentmatcher, heeft een jongerenteam,
jonge rolmodellen en oraganiseert maatschappelijke, culturele en educatieve projecten.

Een culturele broedplaats van 9000m2 met werkplaatsen, ateliers en klein kunst & cultuurprogramma.
Tevens locatieverhuur voor besloten en publieke evenementen.

 

Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor nieuw logo Tivoli -2014basisschoolkids! Het park heeft meer dan 25 super leuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken!

Het park is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden! Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbaan en nog veel meer... Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin. Regelmatig is er leuke animatie in het park.

Close-Act theatre brengt groots, visueel straat en locatie theater. De voorstellingen Malaya,closeact logo
Pi-Leau en Globe, en de mobiele acts, waaronder Saurus White Wings en i-Puppets zijn te zien op bepalende internationale straattheaterfestivals wereldwijd. In de voorstellingen en acts komen theater, stelten, muziek, vuur, dans, staalconstructies en luchtobjecten samen en vormt het publiek de speelplek.

Zoeken jullie kleding, decor of rekwisieten voor een voorstelling, act of performance ? spoenk
Wij maken zelf of hebben op voorraad kleding, rekwisieten en decor die jullie productie kan aankleden.
Licht, geluid, regie, special effects, muziek of acteurs nodig ? Wij leveren het!

Tukkersconnexion maakt visuele performances voor straat- en locatietheater. Het publietukkersconk wordt meegevoerd in een poëtische belevenis door de internationale taal van beweging, dans, mime en expressie. De shows zijn kenmerkend door de uitzonderlijke combinatie van diverse disciplines. Met deze non-verbale creaties en bewegingsvoorstellingen is tukkersconnexion spraakmakend op festivals in binnen- en buitenland.